Po pravdě řečeno si nejsem jistá, v jaké fázi se teď Jamie pohybuje, zkusím to zjistit.Jedno je ale jisté - bojoval s větrnými mlýny a to především právě kvůli rodičům, kteří se, z pro mě nepochopitelných důvodů, nechtěli na změně stravování podílet. Chápu, že někteří rodiče jsou rádi, že nějakou školku vůbec sehnali - nerozumím ale tomu, proč by se kdokoliv odmítl připojit k tak dobrému nápadu jako je změna školního jídelníčku. Nemluvím o jídelníčku vegetariánském, veganském, makrobiotickém ani o žádných jiných extrémech - pouze o zdravé, vyvážené stravě. Včera jsem si zrovna vzpomněla, jak tu probíhala bouřlivá diskuze kvůli kouření - proč bych měla dýchat kouř z cigaret, když já sama nekouřím a kouř mi vadí....proč by děti rodičů, kteří se snaží přistupovat k výživě svých dětí zodpovědně, měly jíst nezdravá jídla? To, že by to některé děti nejedly, by měl být spíše problém jejich rodičů...mimochodem - i v kampani J.O.měly děti na výběr z několika jídel, takže i děti, které například nejedí hrášek, by hlady neumřely.
Předchozí