No já nejsem chemik ani doktor .... sacharóza je jak píšeš disacharid a musí se štěpit na monosacharidy a představuji si to tak, že při té přeměně tělo spotřebovává živiny. Ty se spotřebovávají i při přeměně hnědého cukru samozřejmě, ale hnědý cukr není zbaven původních živin kdežto rafinovaný cukr ano.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.