Mám dcerku s ekzémem, tak když je jídlo, které se mi nepozdává, jsem domluvená, že jí uvařím a jídlo do školky přinesu. A nejsem jediná kdo to dělá. Ono je vše o lidech. Pokud je ředitelka netolerantní a hloupá. Je špatná komunikace a domluva. Viz kamarádka z jiné části města a v jiné školce: kluk alergie na mléko - doma bezmléčná dieta. Ve školce v papírech napsáno ne mléko a mléčné výrobky. Mají tam učitelku, která mu to několikrát vnutila - pokaždé to zvrátil zpět do talíře. Na maminčiny výtky reagovala "vápník je pro tělo důležitý". Tak tam maminka poslala tatínka. Ten udělal dusno, seřval a ostudu udělal před jinými rodiči a od té doby to tam šlape jak má. Podotýkám, že nikdy nežaloval syn - vždy jí to oznámily ostaní děti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.