Připadám si jak ve špatným filmu, když tady čtu, že se nemá do ničeho nutit apod... Dítě snad chtějí oba, tak
i ta odpovědnost u porodu je tak trochu na chlapovi ne? Nebo dítě jen udělá a to stačí? Nejvíc mě dostávají podobné hlášky jako udělá se mi špatně, nesnáším krev, nevím co dělat.
Chlap, který v dnešní době nejde k porodu je nezodpovědný srab, neváží si
maminy ani děcka samotného. V mém okolí
přesně mohu posoudit obě situace. Taťka co nešel (chudinka by to nezvládl, ach ty pánské rýmičky), tak absolutně nemá tak krásný vztah k děcku jako ti ostatní. Umí ho akorát
pět minut poňuňat a tím to končí.
Není přece nic hezčího, než když si tatínek tak trochu své mimčo porodí taky sám. Nehledě na to, že si pak mnohem víc váží své partnerky a o mimču ani nemluvě. Můj přítel taky trochu obavy měl, ale ve zdravé míře
a samozřejmě to bral tak, že je porod záležitost nás obou a myslím si, že je to pro něj nejkrásnější zážitek v životě. Na ty slzy v jeho očích se nikdy nedá zapomenout. A nakonec, řeči typu nikdy bych ho nenutila, znamenají pouze jedno: nějak si ty srabíky omluvit musíme, ne? Některé příspěvky
mě fakt zvedají ze židle,chlap který nejde k porodu je k ničemu!!!!!!!!! My tam taky musíme, a mimčo jsme chtěli oba!
Předchozí