Hano. Aha. Jasně. Jsem to dobře nepochopila.No rodiče jsou různí.....
Kluci jedí všechno ovoce a zeleninu( jen jeden z nich moc nemusí papriku,ale trochu sní vždycky). A to jsi si přečetla zase špatně ty. Já jim to dala. Ale až po té co začali "dobře mluvit". Jedí mrkev všechno. JAblka. Manžel jim dělá mrkvové saláty. Já tu mrkev nemohu ani oškrábat...:-( Mají to minimálně 1x týdně. moc jim to chutná. NA to, že měli i podle mě přestávku velikou....si na tu chuť zvykli překvapivě rychle. Kiwi jedí taky i lískové oříšky. Neboj nešidím je..... Takže minimálně 3 roky jedí oba i mrkev.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.