| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Když manžel nechce k porodu

Já si myslím, že kolem přítomnosti tatínků u porodu je zase hysterie jako dělo. Dřív vůbec k porodům nechodili, kdyby se ňáký chlap díval na porod, byl by tam nežádoucí, a asi ty ženský věděly, co dělají, protože - a teď opravdu nechci chlapi urazit - ale oni na to nejsou stavění. Jinak by mohli rodit oni. Jenomže nerodí, rodí ženy. Protože líp snášejí bolest, vypětí, stres. Z toho mi vyplývá, že chlapa bych nenutila jít k porodu, protože bych se ještě musela starat o něho, jako jestli mu je dobře atd... pokud by tam opravdu nechtěl být, tak by tam pro mě byl přítěž. Na druhou stranu jsem ocenila, že můj manžel u toho byl, postaral se o praktickou stránku věcí (pití, shánění sester...), ale kdyby nechtěl, nutit bych ho nemohla. Je to, jakoby manžel chtěl abych byla třeba u jeho operace oka. Tohle naprosto nesnáším, takže fakt bych nemohla sloužit.
A jestli bych chtěla přesunout na chlapi ňákou iniciativu, tak né aby byli všichni u porodu, ale aby už konečně se vynalezla antikoncepce pro chlapi, ať to není všechno na nás. Ňáká pilulka pro chlapi prý už vynalezená byla, jenomže to ztroskotalo na tom, že to nechtěli jíst. :o( Což mně vadí daleko víc než to, že se dělá někomu zle z krve.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.