| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Co jedí moje děti ve školce?

Jutto,
jejda, ja Tvoji odpoved uplne prehledla.

Jak jsem psala, nejsem odbornik, ale odbornici ten porad kritizovali.
A kdyz na prvnim mnou vygooglenem clanku (a je to STOB) napisi toto:
"velmi nízký GI (žádné sušenky nemůžou mít z podstaty věci nízký, natož velmi nízký index, i kdyby byly kdovíjaké)" tak si rikam, ze zrovna tihle snad sakra vedej, co pisi, ne? Az najdu od STOBu apod. odborniku nejakej clanek pro ten porad, klidne to sem dam. Ale zatim tedy nevim. Je to proste RS, takhle to ted vnimam ja.

Jo a MMCH: my s bratrem jsme taky nedostavali kapesne. Nikdy. Ani na ZS, ani SS (jak to mel bracha na VS tedy nevim). Kazdopadne jsme oba reklamy na Dachau (u mne se to konecne zlomilo za cca posledni rok, mozna dva), u bratra tento stav pretrvava:-). A muj syn, ktery kapesne dostava? Stejna reklama na Dachau jako jsem byla vzdycky ja. Opravdu nechapu, proc detem nedavat kapesne. Muj syn totiz vsechno kapesne za jidlo (laskominy) rozhodne neutrati. Naopak bych rekla, ze docela spori a setri, to je prece to, proc se detem kapesne dava, ne? Ja tedy vnimam kapesne tak, ze mu napr. nekoupim nejnovejsi model Lega, po kterym touzi, ale tim, ze si on setri, pak dostane nejaky penize k narozkam od prarodicu atp. tak pak at jde a lego/knizku/hru/neco at si koupi, pak mu na to treba i pridame. Ale aby chodil a kupoval si za kapesne treba bonbony? :-) Mozna je divnej:-)ale nedela to. Penize sebou ve skole ma, pokud ma treba obr zizen (po TV) a jedna lahev z domova mu nestaci, tak at si mineralku dojde koupit, ne?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.