Hani - letím kolem, snad to nebude zmatené... Tvůj motivační přístup k dětem se mi moc líbí!!! A ten jídelníček co jsem uvedla v začátku se mi ale stále nelíbí... Sladký jídlo, knedlíky a prejt mi stejně furt nepřipadá jako skladba jídla pro MŠ, možná máš pravdu, že ale prejt není prejt:-) Polotovary jsi mne ovšem dorazila, takže budu mít na zjišťování o další věci navíc, to je namne už opravdu silná káva... Vypadá to, že když něco není zakázano, je to prostě povoleno:-( Jo jinak kluk si mandarinky taky preparuje a jablka chce loupat (vidí to u malé), ale ani jedno není důvodem proč bych mu měla dát místo toho sušenku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.