| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Co jedí moje děti ve školce?

Moje mamka je vedoucí školní jídelny na ZŠ. Často poslouchám její stesky a připadá mi to jako začarovaný kruh. Když chce vařit zdravě, děti to nejedí a paní učitelky si chodí stěžovat, že chtějí maso, nic jiného neuznávají hodno zaplacení a snězení. Samy děti si zdravě asertivně též chodí stěžovat - prý chtějí častěji hranolky, pizzu. Polévky děti prý nejedí vůbec - zrovna minulý týden přišla z práce úplně šokovaná, že šla náhodou pro něco do jídelny a viděla přijít 4 třídy naráz. Víte kolik z nich si dalo polévku? Jeden jediný žák. Z učitelů nikdo. Na druhé straně mě zase šokuje, že třeba bramborovou kaši dělají instatní, bramborové těsto instantní, smažené věci (květák, brokolice, karbanátky atd.) z polotovarů. Mamka to zdůvodňuje tím, že uvařeno musí být v 10.00 hod. a vařit vše čerstvé by kuchařky nestihly. A tak brzo hotové to musí být proto, že obědy také vozí pečovatelská služba důchodcům. Kdyby totiž škola vařila jen pro sebe, neutáhla by to finančně. Město je to malé, jiná škola tam není, tak holt museli vzít kšeft pro důchodce. Tak to holt máte jedno s druhým... :-(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.