| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Černý den mého života : 23.listopad 2006 - diagnóza RAKOVINA PRSU

Marčo, to je pravda, nenechala bych to jen tak jestli z toho něco někdy bude nebo nebude.Jak u nád v Brně je přímo na Žlutém kopci konziliární poradna-ambulance, kam můžeš bez doporučení, tzak urř´čitě i někde tam u Vás, nevím od kud jsi.Pokud teda vyloženě neznáš přesnou diagnózu.
Se mnou na pokoji byla mladá doktorka -molekulární chemie, shodou okolností její jakási práce je Nádory lymf.uzlin.., a ta měla bulku cca od 15let, teď jí je 28, a nechala si ji vyoperovat, aby měla 1000 %jistotu.V květnu se vdává a chce děti, tak si chtěla udělat i v tomto jasno.
Já už po mé zkušenosti asi budu otravná pacientka ....někde něco a pádím:-)))
Dnes mám po chemu...zatím je mi fajn, dojela jsem sama autem domů, cestou nakoupila...zítra tajky bude fajn, ale od pátku do pondělka budu jak lazar , jako bych měla silnou artrˇozu, jak mě bude bolet celý člověk....Ale babičky fungují, tak bude fajn:-))
Ještě mě čeká 9.5. poslední, 8má chemoterapie, pak měsíc klid, nasadí se hormony a 5tyýdnů každý den, krom so+ne ozařování.......
Ve chvilce času, jsem se stavila na oddělení za starou známou, co má rakovinu slinivky.Musela jsem od ní jít na Wc a slzy mi tekly asi 15minut.Neviděla jsem ji 3týdny a dnes.....děkuji Pánu Bohu, pokud na mě není naštvanej, že ho tím svým způsobem ignoruju, že mě postihla ,,jen" rakovina prsa.Když vidím ty jiné lidi, hlavněJI, jak strašně trpí, jaké má všelijaké komplikace, je mi strašně.Antidepresiva neantidepresiva, jsem citlivka a některé věci mě prostě chladnou nenechají.Strašně moc na ni myslím, tak moc bych ji přála uzdravení, ale kdo ví.Život ení jen MRCHA, ale něco mnohem horšího.Aj Ruská ruleta je myslím lepší,Padne to na Tbe, udělá se PIC a máš klid.Zatím co toto je jen bolest, utrpení..a dlohá cesta do neznáma, není vidět co je na konci a jak ta cesta dopadne.Ach jo..
Asi raděj dneska zalezu, pustím si film a budu se snažit myslet ,,Pozitivně".
Pa všem!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.