Můj manžel se o dceru stará hodně, ale s domácími pracemi taky nic moc. Jen občas, když mi chce dokázat, jak jsem "nemožná", tak spolu s ní třeba umyje nádobí nebo provede jinou úklidovou práci a pak mi dlouze vykládá, jak je to pro ní skvělá hra. Jenže když tohle provede jednou za měsíc, tak to skvělá hra je. Sama to také tak občas provedu. Kdybych to tak měla dělat každý den, tak se z toho asi zblázním a moc toho neudělám. To mu ale nevysvětlím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.