| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Když manžel nechce k porodu

Manžel ze začátku taky moc nechtěl k porodu. Podpořil ho navíc kamarád mající už dvě děti řkouce "nejsem řezník, abych šel k porodu". Když pak jedné noci manžel přijel po dlouhé a náročné směně ve 3 ráno domů a já pocítila snad první stah, ještě pořád jsem nevěděla. Do poledne jsem měla stahy po 5-ti minutách, ale protože jsme v porodnici na doporučení lékaře byli už den předtím, jako že "to začíná", nechtěla jsem tam jezdit každý den. Takže jsem ještě umyla postýlku, kolíbku, všechny dveře (bylo před vánoci) a s vidinou toho, že pokud vše dobře půjde, narodí se naše první dítě v den manželových narozenin, odjeli jsme krátce po poledni do porodnice. Tam si mě sice nechali, ale manžel odjel do práce, kdyby něco, tak jsou přece mobily. To něco přišlo až druhý den ráno, kdy mě vzali na sál, píchli vodu a já tam už zůstala. Manžel přijel cca po deváté a strávil tam se mnou celý den až do chvíle, kdy se naše dcera narodila ve čtvrt na deset večer. Nikdy, opravdu NIKDY mu za to nepřestanu být vděčná. V noci mi museli dát injekci, abych aspoň trošku spala a nelítala po každém stahu zvracet a ta injekce na mě působila ještě celý druhý den, takže jsem mezi kontrakcemi usínala, dokonce i ve sprše na balonu, prostě jsem nemohla udržet otevřené oči. Kontroloval, za jak dlouho mám kontrakce, povzbuzoval mě a když jsem slyšela v pět odpoledne, že vedle na sále porodila paní, které ráno porod vyvolávali a začala jsem brečet, utěšoval mě jako snad nikdy. Opravdu si nedovedu představit být tam sama. A to nejsem žádný srab, ale ty stahy tak dlouho mě tak odrovnaly, že už jsem prostě potom neměla sílu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.