| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Noví otcové

Můj manžel sice na rodičovské dovče nebyl, taky měl občas takové ty narážky typu: "taky bych byl na MD, alespoň bych si odpočinul". Když byly malýmu 2roky, odjela jsem s kamarádkou na týden k moři a on se staral. Po téhle zkušenosti uznal, že to tak snadné není. O malýho se dokáže postarat se vším všudy - ráno ho vodí do školky on (já ho vyzvedávám), chodí s ním na kroužky, k doktorce. Oblečení mu chystat nemusím (ikdyž zrovna včera neměl "svůj den" a měl narážky typu "když jedu s malým na trénink jen já, tak mi alespoň přichystej věci" - já mezitím vytírala, neseděla např. u TV). Dokáže při malým i uvařit, vyprat a pověsit prádlo. Dokonce i vyžehlí. Ovšem pravda je, že zmiňované domácí práce fakt dělá jen tehdy, když má svůj dobrý den. Když se mu nechce, tak se prostě "jen" věnuje synkovi. Neustlaná postel nebo špinavýé nádobí ho pak taky moc netankujou. Já vyrůstala v rodině, kde taťka mamce pomáhal, jak mohl (uvařil, vyžehlil atd.), takže pro mě to takový šok, že manžel pomůže, není. Znám ale plno kamarádek, které tohle u tatínků neznaly a i nyní u manželů. A připadá jim to zcela normální, spíš se diví, že ten můj takhle kmitá. ...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.