Nebuď tak militantní, mluvila jsem o budoucnu. Co se týče Japonska - ano, nikdy jsem tam nebyla, ale mám tam dobrou kamarádku, se kterou jsem bydlela půl roku v Londýně, něco jsem o jejich kultuře a tradicích vyslechla. Mimochodem - všeobecně považuji Japonce a vůbec lidi z Asie za velmi příjemné a inteligentní lidi, když jsem pracovala na mezinár. škole, právě děti z Japonska nebo Korei byly velmi bystré a vychované....Ano, všude se dávají přebalovací pulty, restaurace jsou rodinné atd., ale ruku na srdce - žijeme ve společnosti, kde nejsou zrovna oblíbené rodiny s více dětmi, zkus přijít s takovým počtem do restaurace, či nastoupit do autobusu...a to, že je dnes čím dál více párů, ktré se rozhodnou(nemluvím o zdravotních důvodech!)pro jedináčka, to je prostě fakt a je to, dle mého názoru, škoda - myslím to, že se rodiny čím dál více "smrskávají". Ano, jsem proti půjčovnám psů, zvířata se tak pasují do pozice věcí - ale jsem, samozřejmě, i proti tomu, aby si pořizovali zvířata nezodpovědní lidé. Jinak zdravím do Japonska, ráda bych se tam někdy vypravila. Je to jistě zajímavá země.
Předchozí