Rozvinula se tady nad článkem zajímavá diskuse. Chvalte nejen děti, ale i sebe!!!!! Jsme generace zamindrákovaných ženských s malinkým sebevědomím - většinou. Moje osobní zkušenost. Chodila jsem na výtvarku pro dospělé a měli jsme fantastického učitele. Po každé hodině jsme hodnotili své výtvory navzájem. Pan učitel u každé práce nejdříve vyzdvihl, co se nám povedlo, co se mu líbí, a pak začal s tím co bychom mohly vylepšit. Nikdy jsem neměla pocit, že mě kritizuje. A přesně tohle bych chtěla taky u svých dětí umět používat. Ne vždy se mi to totiž povede. Jen si představte, když někdo chválí vás, jak je vám hezky - no a u dětí je to úplně stejné. Zlobí, protože nemají dané hranice nebo si vynucují pozornost. A pozornost se špatně vynucuje, když budou sedět hodné v koutě (to si dítěte ani nevšimnete).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.