Milá Staňko, úplně chápu tvé pocity méněcenosti. Jak už jsem psala, já zase rodila své druhé dítě vakuumextraktorem. Já si také někdy říkám, že nejsem na ty porody nějak stavěná i když jsem si vždycky přála velkou rodinu. Poprvé jsem rodila zase SC, pro nepostupující porod, a taky to nebyl moc pěknej zážitek. Já dostala u toho druhého porodu přímo na sále anafilaktický šok (to je prudká alergická reakce) po podání Buscopanu, celá jsem otekla, vyskočil mi tlak a přestala jsem ostře vidět, prostě hrůza, a představ si, že personál si myslel, že simuluju. Kdybych tam sebou neměla své nejbližší, manžela a kamarádku, kteří byli schopni s personálem komunikovat a tlačit na ně, aby se mnou něco dělali (já nemohla ani mluvit), myslím, že bychom i s miminkem umřeli přímo na sále. Neochota a arogance některého nemocničního personálu je do nebe volající. Není to však naše chyba a nemusíme si to vyčítat.
Když už jsem měla porod konečně za sebou, byla jsem nejšťastnější na světě, v tu chvíli jsem se však také zapřísáhla, že už nikdy více. Sednout jsem si také nemohla asi 4 týdny (jen na kruh) a sexuální život taky nic moc samozřejmě. No, ale říká se, že na to každá časem zapomene. Nevím už je to 9. měsíc a já si to ještě pamatuji až moooc živě. Ale i kdybych na to nezapoměla, mám dvě skvělé děti, jež moc miluji, takže i kdybych už nikdy neotěhotněla budu šťastná. Hlavně, aby ti naši drobečkové byli zdraví a neměli z toho traumatu mít nějaké potíže, to si přeji ze všeho nejvíce. Přeji Ti jen to nejlepší do budoucna, a nevěš hlavu, měla jsi jen smůlu na porodní asistentku, není to tvoje vina a už vůbec né tvá neschopnost.
Předchozí