nic ti "prisivat" nehodlam, nemusis se hned jezit. dotkl se mne ten zpusob, kterym jsi ty a hlave MagdalenaR nespravedlive osocila dr.Mertina. jeho nazory mohou byt vzdaleny realite, ale takto jsi to ve svem prvnim prispevku nerekla, rovnu jsi ho osocila, ze nema rad ucitele atd. a to neni fer, protoze to proste pravda neni. ostatne jsem nemela pocit, ze by se mijel s realitou, muze to mozna trochu vyznit z jeho clanku, ale na jeho seminarich jsem ten pocit teda nemela.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.