milá kiki,
ještě nikdy mě nedonutil žádný článek reagovat. ten tvůj ano. navíc názory některých "taky" maminek také. i kdybych měla epidurál, který působí na celé tělo, hlavu mi to nezastaví. měla jsem naprosto a navíc stále ještě mám stejný problém jako ty. není síla která by mě donutila radostně doskotačit do porodnice a jen tak si to odrodit. už návštěva u gynekologa je pro mne velmi stresující a nebýt mého partnera, ani tam bych nechodila. ale můj pan doktor se nebrání ani přítomnosti partnera při vyšetření. porod a celý pobyt v porodnici byl pro mne nepředstavitelný. přemýšlela jsem, že to nějak zvládneme doma, jen když nebudu muset do porodnice. naštěstí mi kamarádka poradila skvělého psychiatra a na základě jeho doporučení došlo k císařskému řezu. pravda, probuzení bylo bolestivé a následně asi 3 dny břicho bolelo, ale díky papírům od psychiatra se personál choval tak, jak jsem si představovala. prohlídky byly minimální, kontrola jizvy s maximálním ohledem a minimálním přístupem.teď mám dvouletýho broučka a přemýšlím o dalším. jsem ráda, že můj gynekolog vůbec nepřemýšlí o tom, že bych mohla v budoucnu rodit klasicky. jsem ochotná zaplatit, když bude třeba, obejít lékaře a získat jakýkoli důvod k císaři. nezastaví mě fakt, že rodit normálně je přirozené. to si vybrali ostatní. já ne. držím ti palce. najdi si nějakého dobrého doktora a uvidíš, že to půjde.
Předchozí