Sylvie, sama jsi potvrdila, že v domovské porodnici Lali byl před lety "porod co do přirozenosti hrůza". Jak tedy mohou teď podnikat osvětu přirozeným porodům?? Osvětu ohledně přirozených porodů si může dovolit občanské sdružení Znovuzrozený porod, které má s tímto typem porodu zkušenosti, nikoli nemocnice v Krči. Mně nezajímá osvěta, že mají přiložit dítě po porodu do x minut (když to dítě bylo přitom okamžitě odstřizěno, ošetřováno než tedy mohlo být konečně dáno matce k přiložení..). Také mne nezajímá osvěta typu, že sestra stojí nad matkou a organizuje přiložení. Tak mi zde napiš, co konkrétního dělá Lali z toho, jak to má být od přírody. Tam není nezasahování mezi matku a dítě, jak zde žádám, tam je metodické zasahování mezi matku a dítě(to s přirozeností nemá co do činění), což třeba Bibise vyhovovalo, dobře, i tobě prospělo, to jsem opravdu upřímně ráda. Já jsem nikde nenapsala, že kdo prožije přirozený porod, že nad vším vyhrál, jen že ta pravděpodobnost problémů je určitě nízká. No dobře, tak napíšu správněji, že duchovní faktor ovlivňuje jak porod, tak kojení, myslím duchovní naladění se na ženskou podstatu. A znova jsem u bojovnic. Bojovnice pošlapávají bojem svoji ženskou jemnou podstatu, svůj porod a kojení neprožívají v klidu. Tebe řadím mezi bojovnice a sama potvrzuješ, že žena bojovnice jde špatnou cestou - protože jsi potřebovala podporu, jinak bys nekojila. U někoho to je u porodu, u někoho u kojení. Ať si matky bojovnice samy přemýšlejí.
Předchozí