dost mě překvapila to TBC,mám dva porody za sebou a nikdy mi nedávaly TBC,nebo jak se všeobecně píše o různých injekcích a lécí nikdy jsem nic nedostala a ani mi u porodu nikdo neporoučel jen mi poradily co dělat,aby to šlo rychleji.Jenom jednou jsem dostala kapačku,protože jsem dost krvácela,ale to bylo vše.Jenom bych ještě chtěla dodat,že nesdílím souhlas se zbytečnými císaři,vždyť u zubaře si taky nedáte vytrhnout zub jenom proto,že se bojíte vrtačky.Císař je dost velký zásah do organismu a hojí se mnohem déle než normální porod.Myslím,že je lepšíjeden den to vydržet než měsíce si hojit břicho.To ještě znamená rizika pro další těhotenství.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.