Miquelko, ja to nechapu dodnes. Lekarske terminy jdou tak nejak mimo me. Proste jsem sla do nemocnice v terminu, tam uz na me cekal muj psychyatr (vedel dopredu datum a hodinu) a potom mi rekli - tak jdeme na to. A ja se probudila az jako hrda maminka:-)) Co bylo mezi mym usnutim a probuzenim nevim, a popravde receno ani vedet nechci. A ani tenkrat jsem na to nejak nemyslela, zaplavily me hormony a ja videla a zajimala se jen o sve deti.
Protoze jsem dopredu vedela, kdy se moje miminko narodi, tak jsem chtela mit nejake prekvapeni a nenechala jsem si rict, co to bude. Nevidim rozdil mezi mnou, ktera vedela datum porodu, ale ne pohlavi ditete a mezi matkou , ktera vi od prvni mozne chvile co se ji narodi, ale netusi datum. Vsichni pribuzni byli neuveritelne napnuti:-))
Dneska jsem na tom diky doktorovi mnohem lepe a pokud vim, ze me nejaky dotyk nekde ceka, umim se na nej pripravit. Nesnasim jen necekane doteky.
Manzel a deti se me muzou dotykat jak chteji, doma klidne i necekane. Jen nekde venku jsou zvykli mi dopredu rict, ze me vezmou za ruku- ale to jen proto, abych si nemyslela, ze je to nekdo cizi.
Předchozí