Monty tak koukám, že máme dost podobný zážitky…akorát á na tom předloktí mívám slitinu červených fleků z kterých není možný identifikovat skoro vůbec nic.:-( Proto mi vzali krev. Jo a taky jsme jediná z rodiny. A segra nic. Asi neměli tolik času dbát na to,aby byla v čistotě….. Jo a nesmím mrkev. Podezřívám ty štávičky cezený přes kapesník podávaný kojenci v 14 dnech nebo jak je to tam psaný.:-( a jablka taky….
To by mě zajímalo co si budou takhle psát naše děti, že jsem do nich cpali za nesmysle…za 30-40let:-DDDDDDDDDD
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.