Zdravim, aj ja. Tuto knihu jsem take cetla a musim rict, ze ne uplne vse co je tam napsane nelze nepraktikovat, ale zalezi nakazdem za nas. Z kazde rady si clovek vezme jen to, co chce on.
Ja nesouhlasim s tim natrasanim, ale co se tyce zavinovani, tak to souhlasim!!! Uz v porodnici meho Mateje zavinovali a ja musim rict, ze kdyz ho zavinu, tak je mu opravdu fajn. Nemusi to byt tak krute hodne zavinute, staci jen takticky schovat a zavinout rucicky a nam to opravdu pomaha. Mala miminka se lakaji svych rucicek, lekaji se kdyz si rucickou "vytrhnou" dudlik z pusinky. Mam mesicniho syna, ktery je opravdu zlaty a doufam, zemu to vydrzi. Pres den jej nechavam volne prikryteho, ale na noc ho zavinuji do slabounke deky a nikdy se mi zatim nestalo, ze po rozbaleni by zacal nejak sermovat rukama a kdo vi co jeste.
Chci to praktikovat tak do tretiho mesice, pak uz nee.
Samo, ze kazdy z nas ma jiny nazor na tuto knihu, ale jak rikam, v necem (aj v tom syceni a houpani, je pravda, ale kazda mamina musi znat tu horni hranici. Co se tyce nasich dr., tak kazdy je take jiny.....takze je to opet vec nazoru.
Předchozí