| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Je aspartam nebezpečný?

Před dvěma a půl roky jsem na tom byla zdravotně moc špatně.Až po roce různých vyšetření zjistili,že mám cukrovku.Měla jsem ve 20 tzv.těhotenskou cukrovku,později ji dostala moje maminka,no,a teď já.Podle příznaků mi došlo,že ji musím mít už tak 10 let.Prý to tak je,že to trvá hodně let,než se na to přijde.To,co mi řekla moje doktorka na cukrovku,je mi na nic.Léčí stylem,jak se to naučila kdysi ve škole.Sama jsem si zjistila informace přes net.Léky,co mi předepsala,jsem vůbec nebrala,ale totálně jsem změnila životní styl a stravu. A teď,po dvou a půl roce, mi sama řekla,ať ty léky neberu,že můj cukr je v normě.A hlavně mě štve s tím,jak mi pořád nabízí nějaký Q benzim,nebo tak nějak,bratru za 800 Kč.Za takový šmejdy bych nedala ani korunu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.