Trochu jsem se tu po delší době snažila zorientovat v diskuzi - je opravdu různá a i "IZIP" je trochu od původního tématu. Ale na toto chci reagovat - svolení k tomuhle dává pacient sám a já ho nedám. Vše je zneužitelné. Pracuji také ve zdravotnicví - soukr. gyn. amb. - a tam jsou o pacientkách takové informace, ke kterým by neměl mít běžný přístup ani žádný další lékař. Natož aby se nějaký koumák naboural do sítě a takové info případně šířil dál. Tady bych "pokroku" šlápla na brzdu. Je to můj názor a jiný může mít názor odlišný. Neberu mu ho. Nejsem neschopná si důležité informace a potřebná data o sobě pamatovat (případně nějakým jiným způsobem uchovat) a nepotřebuju podléhat záludnému pohodlí, abych si mohla z domova přes internet nahlížet do své dokumentace a v případě potřeby ověřit nebo vyhledat nutné info. Více nebudu dodávat a svůj názor rozebírat. Dostala bych se k dalším tématům na diskuze. N.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.