Ahoj, potýkala jsem se s dost podobným problémem, podařilo se mi ho ale vyřešit sama v sobě.
Nicméně tě chápu - já jsem porodila normálně, bylo to jako zázrak, už se těším na další - ale myslím si, že ženy, které chtějí plánovaný císařský řez ho mají mít - stejně se to děje, jenom neoficiálně. Jistě, je to operace, ale doba nevolnictví skončila - když se můžu nechat uspat a dát si silikon do prsou, proč bych nemohla mít porod císařem, že? Navíc třeba "jen" s epidurálem.
Takže moje info - četla jsem v porodnici článek o MUDr. Roztočilovi z Jihlavy, unie šílených porodních asistentek ho roznesla na kopytech, ale on by rád "zlegalizoval" ty císaře na přání - sám říká, že se to všude děje nebo se to dá zaplatit, jen se o tom nemluví.
Přidal se k němu i primář z ostravské porodnice. Takže se zkus obrátit na ně a promluvit si s nimi... určitě pomohou.
Kdybys chtěla víc info, napiš mi na enfairedebelles@centrum.cz :) držím palce!!!
Já, i když se na svůj druhý přirozený porod těším,tě chápu - a i já chci mít možnost volby.
Držím palce, na nikoho se neohlížej a jdi si za tím, co chceš ty. Mějte se krásně!
Předchozí