Váš článek jsem četla s velikým nadšením. Opravdu Vám ze srdce gratuluji a závidím nádherný zážitek. Vaše dcera Vám tom v životě vrátí nesčetněkrát.
Je mi 31 let a čekám své první miminko. Zajímám se o přirozené porody a vůbec o vše co je alternativou společné. Čínská medicína, joga, terapie a další. Do rukou se mi dostala stejná kniha "Nová doba porodní" je skvělá. Myslím, že vše je tam skvěle napsáno. Dnešní doba vše změnila. Porod je přizpůsoben lékařům a ne rodičkám. A veškeré informace všechny straší. Jsme stále zastrašovány různými komlikacemi. Já pevně doufám, že náš porod proběhne ve stejném stylu jako váš. Bohužel jsem v Irsku a ještě nejsem o průběhu těhotenství obeznámena. Je to tu s doktorem složité. nemají gynekology, chodí se k obvodnímu doktoru, který vás pak pošle do nemocnice. Pokud bych chtěla rodit doma, musela bych zde zapltit poměrně velkou částku. Je to ale mé první miminko a jsem cvičitelka, sice fit, ale mé bříško bylo samý sval. Proto bych si chtěla být jistá, že miminku neublížím.
Ještě jednou Vám děkuji za krásný článek.
Alena Nejedla
Předchozí