Já jsem se taky párkrát zachovala jako idiot. Malej mi spadl z maželských postelí 2x, jednou mi to prostě nestačilo.Jindy jsem ho v 18 měsících našla po třech vteřinách bez dohledu našla jak visí na klice od okna. Naštěstí z toho nikdy nic nebylo, ale jsem hysterická hrozně. Jednou si nalakoval obličej lakem na nehty,když ho měl hlídat tatínek. V padacím období 1-3 roky jsem byla uzlíček nervů. Teď už je to lepší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.