Včera měl můj maldší syn absolventský koncert v hudebce. Přežehlila jsem mu před tím košili. Dorazili jsme na místo a mě napadlo: Nevypnula jsi žehličku!!! Manžel se tedy obětoval a jel domů, já jsem z koncertu nic neměla. A žehlička? Ta byla samozřejmě vypnutá. :)
Tvé pocity izolace na mateřské si ještě dobře pamatuji a pocity viny zná asi každá starostlivá matka. Pár nehod jsme taky měli, včetně spolykání fluoridových tabletek nebo šití jazyka. Přeji vám, aby vás již nic špatného nepotkalo. Jana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.