Fisperando, mám dojem, že mluvíme o stejném chlapovi. :-))) Manžel nejí segedín (a jiné) a v práci, u svojí mámy si na něm pomlaskává. Doma by to nevzal do pusy. Nejí sladké. Když jsem občas něco upekla, tak se ošklíbal "fuuuuj, kdo to bude žrát". A nedávno mi povídá, "mohla bys taky někdy něco upéct, všechny ženský pečou a ty nic." No, to už jsem se nezmohla na slovo, jen mi zůstala otervřená pusa. :-))))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.