taky mam jeden prispevek.Mame 3 deti,holkymaji palandy s kovovymi schudky a ty byly velmi zajimave pro naseho tehdy 2,5leteho synka.mel samozrejme zakaz na schudky lezt ale kdyz jsme stala u nej,nekdy jsem mu dovolila kousek popolezt...a jednou,jen jsem skolonila hlavu abych zjistila kdy nam jede bus k babicce a kluk uz byl na 4 schudku a najednou mu uklozla nozka a spadl rovnou na hlavicku..Jsem uplne nemozna...v krizovyh situacich absolutne nevim co delat.Omdlel a byl uplne bezvladny a ja s ni litala po byte a jeste ho chudacka obouchala o futra dveri a absolutne nevedela co delat!!!!kdo zazil,chape,kdo ne ..nepochopi...zkratka trvalo mi chvili nez jsem nastartovala a zavolala zachranku..nastesti vse dobre dopadlo..ale strach mam o nej sileny dodnes a i kdyz je mu 4,5..na schod od palandy uz nevlezl..tak at ty nase deticky nepotkavaji zadne urazy..a ani pozornost nekdy tomu bohuzel nezabrani...mejte se pekne
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.