píšeš, že na kroužky typu klavír nebo balet má dítě dost času v pozdějším věku. Jenže co když je dítě právě na některou z těchto věcí opravdový talent? Když některé věci začne dělat až ve školním věku, bude už potom pozdě. Já si vzpomínám, že jsem v osmi letech začala chodit do gymnastiky, kam ostatní holčičky chodily už od 4. Tyhle holčičky chodily potom i do sportovní třídy a já jim snad až do puberty hrozně záviděla a nadávala jsem mamce, proč mě taky nedala na gymnastiku takhle brzo. Trenérka totiž řekla, že mám talent, ale že jsem začala moc pozdě...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.