| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Měla jsem poporodní depku - 2. část

Ahoj.Ja mám hyperaktivního syna.Vím, že za LMD nemůže, že není zlý, nikoho nebije, nemluví sprostě, je prostě lidově řečeno"splašený",ale poslední dobou už mi "rupají nervy" každý den,vyjedu na něj, pak brečím,jdu se mu omluvit,chvilku klid, za chvilku nanovo-no horor.Některé dny jako bych k němu ani nic necítila jen povinnost se o něj starat.Dcera je taky hypermobilní,zrovna dnes jsem se jen otočila, a to na ni manžel koukal, spadla a tukla se o televizi,nic vážného.Mám pocit, že nic nezvládám, pořád se jen honím a v hlavě jen myšlenky-"už aby spala,spal,konečně je klid,už aby jel na tábor".Absolutně žádná radost z ničeho,všechno přebije hrozná únava,manžel dělá na 4 směny a jeho"to musíš zvládnout a nehysterči mi moc pomáhá".Někdy mám pocit, že jsme spolu z povinnosti, kvůli dětem, vlastně všechno dělám, že musím.Je pravda , že asi od 20 let mám problémy s depresí, ambulantně se léčila s pocitem, že mi prášky nepomohly, jen to všechno utlumily a dokud si to nevyřeším v sobě, nebudu mít nikdy v duši klid.Máma mě nechtěla,tak jsem vyrůstala s nemocnou babičkou, ta byla hodně přísná, pro ránu nešla daleko,všechno to má příčinu v dětství.Vždy, když jsem na dně, se objeví nějaká ošklivá vzpomínka a všechno se zhoršuje. Nemyslím si, že by ve mě bylo málo lásky,jen je někdy zasutá pod hromadou "toho starého haraburdí"Kamarádky mají také své starosti,nechci jim přidávat svoje. Nevím, jestli mám zase začít brát prášky až nebudu kojit.Asi by mi pomohlo mít takovou tu zdravou víru,mít se ráda, někdy se hrozně nenávidím,mám pocit, že nic nezvládám a neumím, a všichni okolo mě jsou v pohodě. Vím přitom, že je to hloupost, že každý má problémy, jen se s nimi umí poprat.Tchyně mi nehlídá, z mé strany žádné příbuzné už nemám.Žiji v rodině a přijdi si sama.....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.