Minulý týden jsem si přečetla Váš článek, den nato mi kamarádka říkala o tzv. indigových dětech. Našla jsem několik internetových adres, které se tímto fenoménem zabývají. Informace se v některých bodech rozcházejí, nicméně podstata je popsána všude stejně. A pak mě napadlo, že by se mohlo jednat i o Vaše "hyperaktivní" dítě. je docela jedno, jestli tomu uvěříte nebo ne, ale je zde i docela dobře popsáno, co s takovými dětmi. Ty postupy mi přijdou docela rozumné a to nemusíte na indigo ani věřit. Tak Vám to snad k něčemu bude. A když ne, tak se nezlobte.Gaba
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.