Ahoj my jsme měli dětský ekzem je to určitě vnitřní záležitost tak jak píšete. Člověk se musí pročistit zevnitř- to jsme používali potravinový doplňěk od firmy Missiva jmenuje se Fytotonic a pak samozřejmě nesmíte ten ekzem dráždit zvenku. Jestli používáte prášky z obhcodu z marketu tak obsahují fosfáty-hnojiva, zeolity-težké kovy ty způsobují dráždění kůže, začala jsem používat praní od téže firmy prací program se jmenuje Permon opravdu jsme díky němu měli do 3 týdnú po dětském ekzému a pomáhá i na atopický, a začala jsem dětí koupat ve sprch gelu Kulíšek můžete se podívat na www.Missiva.cz jsou tam vššechny výrobky nenajdete tam ceny je to výrobní závod a neprodává to můžete přese mne umožním vám i registraci a to je pro vás velká finanční úspora protože si budete nakupovat ve výrobě. Výrobky maji eko značky které vydává ministerstvo životního prostředí. Podívejte se a bude-li vás zajímat více napište na matej.verunka@centrum.cz nashle
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.