Já tu tedy opravdu nechci vyvolávat nějaké hádky. Snažila jsem se, aby můj příspěvek nebyl nějak konfrontační. Takže ještě jednou: máte-li zájem o missivu, projděte si nejprve jejich stránky, nezávislé informace na ekolistu (je tam i zajímavá diskuse) a jinde a propočtěte, zda se vám to praní v Permonu vyplatí (pozor, je to stavebnicový program, takže musíte nakoupit všechny složky a různě - na mě teda dost složitě - je kombinovat). Katka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.