Tak se přiznám, že jsem na tento chat chodívala velice ráda a připadal mi pro rodiče s atopickými dětmi svojí rozmanitostí opravdu přínosný. Poslední dobou to však na mě tady působí jak reklama na Missivu. A to sama již od narození mého dítěte peru v pracím prášku od Missivy a jsem s ním celkem spokojená, přestože v našem případě k žádnému zázračnému vymizení ekzému nedošlo a z hlediska stavu kůže nepozoruji žádný rozdíl, jestli vyperu v Permonu anebo v Lovele gelu s dvojitým mácháním s přidáním octu. Hlavně ve většině případů se problém ekzému nedá zjednodušit jen na otázku pracího prášku, především u malých dětí, kde převažují spíše potravinové alergie.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.