Také jsem se synem mohla v září pobývat ve školce, než se adaptoval - chodí do montessori a tam to bývá zvykem (velice jsem to uvítala, protože je hodně v kolektivu bázlivý). Učitelkám opravdu patří velký obdiv - koneckonců i moje sestra učila v MŠ. Je to prý povolání v nejvíce hlučném prostředí:-)) Co se týče klidného přístupu k dětem: samozřejmě jistě budete namít, že i v normálních MŠ jsou báječné učitelky (a to jsou!!!), ale je pravda, že montessori (a možná i waldorfské - to nevím) školky jsou pověstné právě tím, že se k dětem chovají velice hezky - stále v klidu, rovnocenně, nic je nevyvede z míry. To je pro nás velice důležité - řekla bych více, než samotný montessori systém.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.