| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jsem já, dospělák, strávila den ve školce

Moje dcera začala taky v březnu navštěvovat školku s programem Montesoori v Olomouci na jílové. Učitelky jsou velmi milé, vstřícné. Naše Anetka ani jednou neplakala. v šatně mi dá pusu a vběhne dovnitř. Byla chronický nejedlík, ale tam ji naučili jíst. Já se doma trápila, nevěděla už jak na ni, jestli po dobrém, po zlém a oni ji nechali být. Nejíš? Tak nejez, však ono to jedou přijde.. Zkoušeli to každý den, ale když nechtěla, nikdo na ni nekřičel, jídlo jí nenutil. Dnes jí vše. Sice asi tři týdny, ale opravdu vše! Učitelkám děkuji a moc je chválím. Ještě bych chtěla pochválit i paní, co pomáhá v kuchyni, v podstatě to ona naučila Anetku jíst. Seděla s ní, povídala jí, přemluvila...
Anetka dokonce v sobotu a neděli chce jít do školky a ptá se kdy bude moct jít.
Ale asi je to i o dětech ne jen o učitelkách. I když vím, že učitelky jsou tu moooc hodné, najdou se přesto děti, které v šatně pláčou.
Všem maminkám držím palečky, ať to jejich ratolesti zvládnou a pokud jste někdo z Olomouce, šup s drobotinou na Jílovou do Montessori!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.