Žabátko,
děkuji za tvůj příběh napsala jsi to moc pěkně a hlavně srozumitelně. já sama už skoro 14. let přeju jen zdraví, protože to ostatní opravdu může přijít samo, ale zdraví ne. přeju ti moc sil a budu držet pěsti at to zvládáte co nejlépe.
já sama mám postiženého syna nejhorší na tom je fakt, že kdyby nebylo zanedbání poporodní "péče" tak mohl být zdravý má DMO. vyhrabal se z toho proti tomu jaké měl šílené prognozy tak je to super, v létě mu bude už 14. let chodí na víceletý gympl, ale ......... moc dobře víme na jak tekém ledě jsme kdykoli ho může ohrozit pitomé nachlazení, zvýšená teplota, prudký průběh puberty. má za sebou už 3 ortopedické operace ted největší, kdy má nohu 3. měsíce v sádře a ten samý zákrok ho čeká i na druhé noze, ale bojujeme co to dá.
syn měl taky zkrácenou nohu a na první operaci byl v necelých 4. letech další v necelých 7 a ted ta největší a nejbolestivější ve 13. záleží na dr, kteří vás mají v péči a tak při jejich výběru přeju štastnou ruku.
ale máme i doma štěstíčko v podobě 22. měsíčního zdravého chlapečka a tak se to najednou snáší tak nějak líp.
mmch: dětičky jsou nádhernéééé
Předchozí