Ahoj,
já osobně mám také velmi špatnou zkušenost se školkou Vejvanovského, učitelky tam nezapojí aktivně děti do dění a ty plaché a neakční nechají klidně i několik hodin brečet v koutě steskem po mamince...:(( Když můj muž žádal nějaké vysvětlení, bylo mu řečeno, že se to časem "zlomí". Po tomto sdělení na nic nečekal, zabalil dceři věci a už jsme tam nikdy nebyli. :) Po doporučení v Klubku /kam dcerka chodila na malování a cvičení od cca dvou let/
jsme začali chodit na Hájích do MŠ Sulanského. Zítra tam končí docházku má druhá dcera, nastupuje do první třídy. Celkem do této školky vodím děti již sedmý rok vzhledem k faktu, že jsou o 4 roky od sebe a musím říci, že tu jsme maximálně spokojení. Paní učitelky řeší všechny i ty sebemenší problémy hned, o všem informují rodiče, nic není problém /plyšák s sebou do třídy, tepláčky místo zástěrky, jak nám bylo jinde "poručeno"../Navíc vymýšlejí dětem aktivity navíc, jako je třeba pouť, výlety, divadla, mají přímo ve školce logopedii a kroužky, které obě dcery bavily. A žádného i toho sebevětšího uplakánka nenechají brečet v koutku, aktivně děti zapojují do dění a obě mé dcery, které jsou obě velké "citlivky", jsem tam neviděla plakat a ani doma jsem neslyšela, že nechtějí do školky....:)) Takže já děkuji za paní učitelky a paní ředitelku ve školce Sulanského, že díky nim jsem prožila sedm let v klidu. :))Šťastnou ruku při výběru!
Jana
Předchozí