| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Péče o děti s rozštěpovými vadami

Ahoj všem maminkám,které se jako já setkaly s problémem krmení z lahve haberman.Hrozná noční můra se mi zdála,když mě doktor 1hodinu po porodu zvedl z postele a oznámil mi jako by nic,že naše zlatíčko Martinka má rozštěp celého patra a s tím mě poslal zpět na pokoj ať se s tím poperu jak umím.Ještě větší rozčarování pro mě bylo,že nemají žádné pomůcky ke krmení a ani snahu pomoci mi s kojením.od kojení jsem byla nucena ustoupit a začali jsme krmit z lahve,kterou jsem si okamžitě objednala telefonem na pokoji (nějak jsem tušila že kojení nezvládneme).V první chvíli jsem byla dost zklamaná,za takové peníze by ta lahev mohla mít větší objem,což pociťujeme právě teď když malá vypije 210ml mléka,takže musíme krmit ze 2 lahví,ale hlavně má nespokojenost je s propouštěním mléka přes závit,takže jsme z jednoho krmení doslva zlitý.Takhle se dnes vydělávají peníze!!!!Na dětech které potřebují pomoc.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.