Ahoj Laro, už je to nějaký čas, který uběhl od tvého hrozného zážitku a je mi to líto. Při čtení mi bylo velmi úzko, ale snad jsi už dneska v pořádku. Chtěla jsem se TĚ JEN ZEPTAT, JESTLI BYS MI NEODPOVĚDĚLA NA PÁR OTÁZEK, CO SE TÝKÁ ŽIVOTA V NORSKU.Máme se tam s manželem a dcerou stěhovat a já se pořád nemůžu rozhodnout, zad uděláme dobře. Děkuji, posílám svůj e-mail: v.bajgarova&seznam.cz
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.