tak já naštěstí na tabulky nedala ani u prvorozené dcery, protože jinak bych se musela zbláznit. dcerka se totiž v 8 měsícíh uměla jen přetočit ze zádíček na bříško a zpátky už ne. O lezení ani sezení nemohla být řeč. Když tačala kolem deseti měsíců lést, tak ne po čtyřech ale plížením vpřed. poprvé si stoupla až v roce, teprve poté co si stoupla, tak začala lézt po čtyřech. Chodit začala až v 15 měsících, cca do dvou let chodila dost špatně. Zato v těch dvou letech již odříkavala básničky a zpívala písničky. Holt se u někoho dřív vyvíjí motorika, u jiného mluva. Ve školce se to stejně srovná a v pěti leetch už se nepozná, kdo začal kdy mluvit, kdo začal kdy chodit a kdo kdy přestal čůrat do plen. jak říká můj starý dobrý pediatr - viděli jste v tanečních někoho létz po čtyřech a čůrat do plen? Já ne - tak proč se stresovat...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.