Tak vývojové tabulky mě zajímaly jen dokud bylo mimčo v bříšku, to jsem byla zvědavá "jak mu to jde". Pak už jsem to brala tak, že každé dítě je jiné a bylo to vidět i na těch mých dvou. Prckové dělali všechno v jinou dobu než v tabulkách, v jiném pořadí a i v jiném pořadí navzájem.
Mě trochu trápily růstové tabulky, protože starší dítě trpělo na zácpy a před kakáním bylo v kategorii na hranici obezity a po - na hranici podvýživy. Ještě že máme normální dětskou lékařku :))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.