| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Tabulky, tabulky, kdopak vám dal hlas?

Zachovej klid. Mám doma něco co popisuješ.Takže v tom kdy co dělá to není. třeba s druhým dítětem zažiješ klid.:-) A ten si užiješ.takže zachovej klid a hlavně se pak přizpůsob dítku....mám dva extrémy a v tuhle chvíli mi v aktivitách táhne mladší dítě straší...no co nadělám, že jo.:-D

NYní je mu 8,5let.
Když se narodil. Otočit z břicha zvládnul už v porodnici k zděšní zdejších sestřiček.:-DDDDDDDDD-který o něm prohlašovali, že bude atlet- není tomu tak....
Obráceně asi za další měsíc.
Lezl od 4 měsíců...okolo nábytku chodil okolo 6 měcíců samostattně okolo na začátku 10... v tu dobu už sám konzumoval jídlo já jen dokrmovala....
A teď tě nechci děsit....,ale to mám doma nyní. Dítě má šílený styl běhu. Skok do dálky je něco co není schopen zkoordinovat. Jízda na kole: 14 dní se učil šlapat,kolečka měl do 5let.
JAká koliv sportovní činnost mut rvá dlouho než mu to začne průměrně jít.o Tv je průměrný spíš nešikovný....

A moje druhé dítě: nyní 6leté.
Narodilo se spalo celý dny...nácvik pasení koníčků po chviličkách....otočil se na konci 2 měsíce....lízt začal až 9měsíční... do ty doby ležel na břiše a stačilo mu to..sedět okolo 10 to šlo kupodivu rychle. A chodit..... 15měsíců.
Jízdu na kole pochopil za 10minut a od tý doby jezdí jako blázen, kolečka nemá od 3let. LYže i pomu vlek zvládnul na jeho žádost v 2,5letech( v 1,5letech ječel na sjezdovce" nemáááááááááám " achtěl lyže).
Jakýkoliv sport mu jde skvěle. V sokole jsou sním nadšený. Má spoustu síli a zahanbí údajně i páťáky.
Dle ortopeda by mohl dělat hadího muže v cirkuse.Vyrostli mu skokem nohy o 3 čísla za 1/2 roku a měl je plochý, proto ortoped.

V průměru mám dvě úplně normální děti.:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.