Ještě mě napadlo zda někdo neviděl pořad na čt2 v pátek to dávali: " Lidské mládě" někdy září2006-květen 2007 fakt si to nepamatuju. ještě to běželo loni červenec-srpen na přelomu na Spektru. Jsem viděla asi 2 díly , když jsem byla u rodičů. BYch to nechala zkouknout všechny rodiče povinně a Dr taky. Přestali by se trápit.:-)
BYli tam rozebrány vývojové fáze. lezení třeba mě zaujalo. Víte, že je 24 druhů lezení a za lezení se pokládá i to, že dítě napůl sedí a opírá se o ručička a takto jakoby poskakuje po místnosti....prej spousta dětí je zbytečně posílána na rehabky, že Dr nepoznaj všechny druhy lezení...
pokud máte možnost zkuste se na to někde juknout.:-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.