| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Holčička nebo chlapeček?

Tak já sice čekám teprve první mimčo, ale prožívám přesně něco podobného. Tchán se leta těšil na vnouče, poslední dobou neustále opakoval, že se žádného vnoučete snad ani nedočká, protože my rekonstuovali dům a s pořízením potomka jsme trochu čekali.
Pak to přišlo, otěhotněla jsem a slavnostně jsme oznámili tchánovcům, že čekáme mimčo. Radost byla veliká, ale už za pár týdnů jsem si vyslechla, že pokud budeme mít "křivochcalku", tak je to pěkně v prdeli, protože tím končí jejich rod (můj manžel má bratra a tchán je jedináček). Ve svém stavu jsem dost citliná a sentimentální, takže musím říct, že jsem dva dny brečela okamžitě, když jsem si na to vzpomněla. A to jsem v té době ještě netušila, že tu holku opravdu v bříšku mám.

Pak jsem se u Dr. dozvěděla, že to bude holčička, prý je to na 100%. I manžel byl trochu smutný a reagoval tím okřídleným, že "to nevadí". Tak jsem znova brečela. Pod tlakem výchovy prostě asi taky měl pocit, že kluk by "byl lepší". Nicméně už se s tím srovnal a teď se těší na malou jako blázen a říká nám "moje holky". Kdyby to bylo jen na něm, věřím, že by takhle nikdy nereagoval a že jeho preference kluka byla daná opravdu jen tlakem od jeho otce.

Teď čeká rodinu i bratrova manželka, tak třeba se tchán toho vysněného pokračovatele rodu dočká, když my budeme mít "jen holku".
Jo a ségra má páreček - kluka a teď čerstvě holčičku - a každý jí říká, jak je určitě hrozně ráda, že má ten páreček. Jo, jo, její manžel je prostě "dobrej" :-)))))))))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.