Já bych chtěla páreček. Když jsem se dozvěděla, že jsem těhotná podvědomě jsem cítila, že to bude kluk. I mamka mi říkala, že vypadám na kluka. Pak na ultrazvuku mě řekli, že skoro na 100% to bude holka, což mě trošku zarazilo. Ale samozřejmě jsem měla radost, jen jsem to prostě nečekala. Za pár týdnů jsem byla znovu na ultrazvuku a jiný dr. říká, maminko víte co čekáte? A já na to suveréně "vím, holku." A dr. "a kdo vám to řekl? Já tam vidím pindíka." A kluk se mi narodil. Tak jsem zvědavá na svou předtuchu u druhého dítěte:o))))))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.