Měla jsem úplně stejné pocity jako autorka článku a taky s názorem Jany musím souhlasit. U nás to probíhalo podobně. Máme s manželem sourozence opačného pohlaví, a tak se i u nás jaksi předpokládalo, že by po té první holce mohl být kluk. No všichni mi to na potkání tvrdili, "ty budeš mít kluka" a ouha, ona zase holka. Ale dnes je to nejzlatější a nejpohodovější miminko:o). Tcháni měli taky velký problém zkousnout první holku, neb holka v jejich podání je cosi méněcenného. Ale jejich "zatracovaná" dcera má teď prvorozeného chlapečka a tak jsou snad navýsost spokojení. Co se týče manžela, tak ten nepředpokládal nic jiného než dvě holky a bral to automaticky. Já jsem zas po první holčičce chtěla znovu holku a naše dcerka si přála sestřičku. Takže jako rodina maximální spokojenost. Manžel taky vybral pro holky jména (i mně se líbila) a pro případného kluka to nechal na mně :o). A na závěr perličku. Jak se dělá holka? V našem případě opravdu funguje teorie o delší životnosti holčičích spermií XX, takže k aktu došlo několik dní (cca 3) před ovulací:o).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.